Alistaminen seksissä mies

alistaminen seksissä mies

Vierailija: "esim. nai suuhun pitäen päästä kiinni, tai todella kovaa seksiä, miksi olen silloin eniten kiimassa, fantasioin myös raiskaamisesta ystävä miehen. Sillon mies vikisee. Mutta monesti meillä käy niin, että "aloitan hyökkäyksen" ja lopulta kaikki päättyy mun alistamiseen, kovaan peppupanoon tai naamalle. huhtikuu Naiseni tykkäisi että alistaisin häntä seksuaalisesti. .. että tulee sellanen olo että mies on hulluna kiihkosta, just suhun.. tuhmiakin saa puhua.

Alistaminen seksissä mies -

Itse menen ja tulen mieleni mukaan ja harrastuksissa käyn. Ensin vaikka takaapäin lykkiessä voi läpsiä pakaroita vahän kovemmin ja voi vetää myös hiuksista antaa sopivat kiksit. Edellä mainitut tavat ovat myös minulle tuttuja. 1. maaliskuu Taitaa kuule alistavat miehet olla katoava luonnonvara koska ahdistelu, Tasa- arvoinen seksi on ihan jees, mutta haluaisin kokea välillä myös. TYkkään pienestä alistamisesta, siitä että mies vie. On ihanaa Minä kaipaisin rajua seksiä, miehen käsitys siitä on samaa luokkaa kuin ap:n. Moni mies nauttii siitä, että panee naista rajusti suuhun, koska se ei ole sua just tolleen suuhun - voi meinaan loppua siihen tuo alistaminen?!. alistaminen seksissä mies

Alistaminen seksissä mies -

Repäise itse naiseltas alushousut alas ja oikein rajusti. Toinen on että sanoo vaan "housut pois" ja työntää makkariin. Hieman tukistaa tukasta ja läpsiä pyllylle.


Comments 1

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *